VvE Beheer Amstelveen

Home » VvE Beheer Amstelveen

Specialist inschakelen voor uw VvE beheer in Amstelveen? Transparant, vakkundig en oog voor bewoners: dat is Millen3um. Wij bieden specialistische kennis voor VvE’s om het beheer naar een hoger niveau te tillen. Hierbij hebben wij veel persoonlijke aandacht voor leden. Als beheerder werken wij transparant en betrekken wij Verenigingen van Eigenaren zoveel mogelijk bij ons werk. Meer weten over VvE beheer in Amstelveen door Millen3um? Lees dan verder.

Millen3um is niet alleen actief als VvE beheerder in Amstelveen, maar in heel de regio Amsterdam. Denk hierbij ook aan Hilversum, Zaandam en Ouderkerk

Financieel expert VvE beheer Amstelveen

Millen3um is gespecialiseerd in boekhouding en verzekeringsadvies, oftewel financieel VvE beheer in Amstelveen. Wij ondersteunen kascommissies, helpen VvE’s met het opstellen van begrotingen en geven advies over verzekeringen aan Verenigingen van Eigenaren.
Hierbij werken wij zo transparant mogelijk. Leden moeten namelijk altijd op de hoogte kunnen zijn van de financiële situatie van hun VvE. Daarom maken wij alle stukken beschikbaar via het ledenportaal. Alle leden van een Vereniging van Eigenaren in ons VvE beheer krijgen hiervoor een toegangscode. Zo kunnen zij onder andere begrotingen en jaarrekeningen eenvoudig bekijken en, indien nodig, vragen stellen.
Op verzoek verzorgen wij, in nauw overleg met de VvE, ook de opdrachten en acties aan leveranciers.

MJOP en onderhoud VvE beheer in Amstelveen

Naast financiële kennis biedt Millen3um ook bouwkundig advies als onderdeel van VvE beheer in Amstelveen. Hiervoor hebben wij onze eigen bouwkundigen in dienst. Zij kunnen leden helpen bij het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan of het MJOP. Hiervoor voeren zij bijvoorbeeld bouwkundige keuringen uit.
Voor uitvoeren van keuringen werken onze experts met O-prognose. Dit is een softwareprogramma waarin onder andere rapportages en inspectieplannen overzichtelijk opgesteld en bewaard kunnen worden. Met behulp van dit programma kunnen documenten eenvoudig worden bekeken door de specialist zelf en VvE leden.
Op het portaal worden alle onderhoudsdocumenten beschikbaar gesteld aan leden. Zij kunnen het ledenportaal ook gebruiken om vragen te stellen aan een vast contactpersoon.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Duurzaam VvE beheer in Amstelveen

De duurzaamheidseisen voor Verenigingen van Eigenaren worden steeds verder aangescherpt. Daarom vinden wij het als VvE beheerder in Amstelveen belangrijk om VvE’s te stimuleren om een duurzaam beheerbeleid te voeren.
Onze specialisten bezitten aantoonbare kennis over duurzaamheid en milieueisen. Zij kunnen om die reden Verenigingen van Eigenaren adviseren over duurzaamheidseisen bij renovaties en onderhoud.
Millen3ium is SKW-gecertificeerd. Het SKW certificaat waarborgt onze kwaliteit: onze dienstverlening is optimaal en wij bieden de expertise die nodig is voor VvE beheer in Amstelveen. Leden kunnen bij ons er zeker van zijn dat het beheer goed verloopt.

VvE Beheer Amstelveen: contact en offerte

Geïnteresseerd in ons ruime aanbod aan diensten omtrent VvE beheer in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan dan op korte termijn met u in gesprek. In dit vrijblijvende gesprek kijken wij samen met u naar onze mogelijkheden en welke ondersteuning bij uw wensen past.