Diverse correspondentie

Home » Administratieve werkzaamheden » Correspondentie

Correspondentie

De leden worden regelmatig op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de VvE. Dit kan via ons webportaal, een e-mail of per brief. Deze correspondentie met de leden van uw VvE behoeft vanzelfsprekend de nodige aandacht. Ook is soms briefwisseling met derden noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij de inzet van een verzekeringsmaatschappij ingeval van een schade, een notaris bij verkoop van een appartementsrecht of  een deurwaarder. Millen3um ondersteunt u bij zowel de interne als externe correspondentie voor uw VvE en de vertegenwoordiging van de Vereniging van Eigenaren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Wij kunnen u ook ontzien in het onderhoud.

Is het appartementencomplex van uw VvE aan onderhoud toe? Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het onderhoud. Bijvoorbeeld door de bouwkundige inspectie, het opstellen en jaarlijks up-to-date houden van een meerjarenonderhoudsplan en het verzorgen van servicecontracten voor u uit handen te nemen.