Webportal

Webportal maakt overzichtelijk

De leden van uw VvE door het jaar heen op eenvoudige wijze op de hoogte brengen van belangrijk nieuws? En vindt u het belangrijk dat relevante documenten, zoals de jaarrekening, begroting en het meerjaren onderhoudsplan, voor iedereen in te zien zijn? Wellicht is het webportal van Millen3um dan iets voor u en uw VvE.

Een beschermde omgeving
In het webportal van Millen3um VvE Beheer heeft elke VvE zijn eigen portal. Ieder lid van de VvE krijgt een eigen gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op het portal. Wanneer u bent ingelogd kunt u de belangrijkste informatie en de financiën van u en de vereniging inzien.

Documenten en nieuws
In het webportal vindt u onder ‘documenten’ een handig overzicht met begrotingen, jaarrekeningen, notulen, aktes en andere relevante documentatie terug. Daarnaast kunt u de documenten met één druk op de knop bewaren op uw computer. Via de nieuwspagina houdt u elkaar op de hoogte van actualiteiten, nieuws en belangrijke mededelingen met betrekking tot uw Vereniging van Eigenaren.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Wij kunnen u ook ontzien in het onderhoud.

Is het appartementencomplex van uw VvE aan onderhoud toe? Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het onderhoud. Bijvoorbeeld door de bouwkundige inspectie, het opstellen en jaarlijks up-to-date houden van een meerjarenonderhoudsplan en het verzorgen van servicecontracten voor u uit handen te nemen.