Diverse Onderhoudswerkzaamheden

Home » VvE Onderhoud » Onderhoudswerkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden

Is uw appartementencomplex toe aan een nieuwe schilderbeurt, of is het dak aan vervanging toe? Millen3um VVE Beheer adviseert u bij de opdracht en uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. In korte tijd regelen we voor u de juiste aannemer of installateur en stellen we zonodig een onderhoudscontract op. Wij kunnen u nog meer van dienst zijn met:

 • Advies bij onderhoudswerkzaamheden.
  Onze technisch deskundige adviseert welk onderhoud u het beste kunt uitvoeren en op welke manier u dit kunt doen.
 • Het opstellen en bijstellen na een inspectie van een meerjarenonderhoudsplanning.
 • ​Het opstellen van een onderhoudsbegroting.
  Uit de meerjaren onderhoudsplanning volgt een planning van de onderhoudsactiviteiten. Voor deze verschillende activiteiten wordt per jaar een bedrag begroot.
 • Opstellen van programma van eisen en aanvragen offertes.
  Als er onderhoudswerkzaamheden aan een appartementencomplex nodig zijn, stellen we allereerst een programma van eisen op. Vanuit dit programma vragen we bij diverse aannemers een offerte op om de beste aanbieding qua prijs/kwaliteit te krijgen
 • Na goedkeuring door de Vergadering van Eigenaars dragen wij de onderhoudswerkzaamheden op en houden toezicht op de uitvoering.
 • Controle op naleving van technische onderhoudscontracten.
  ​Bijvoorbeeld wanneer het gaat om vaste servicecontracten, zoals liftonderhoud.
 • Oplossen van storingen aan gemeenschappelijke eigendommen van de VvE, zoals liften of gemeenschappelijke CV-installaties.
  Hiervoor zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om snel te kunnen acteren op mogelijke (technische) ongemakken.
 • Overleg met de voorzitter, bestuurder of technische commissie over het onderhoud.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over een bouwkundige inspectie contact met ons op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Wij kunnen u ook helpen bij uw administratie.

Mist u de tijd en de middelen om de administratie van uw VvE bij te houden? Met onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen met de administratieve werkzaamheden voor uw VvE. Bijvoorbeeld de ledenadministratie, financiële administratie, het adviseren van het bestuur, het opstellen van begrotingen en de organisatie van ledenvergaderingen. Bekijk snel al onze administratieve diensten.