Over Millen3um

Home » Over Millen3um

Millen3um VVE Beheer is in 1999 gestart met VVE beheer en vastgoedmanagement in de ruimste zin van het woord. Ons bedrijf is gevestigd aan de Debbemeerstraat 12 in Hoofddorp en bestaat het team uit vijf collega’s.

VVE beheer van A tot Z
In de afgelopen jaren werd het verzorgen van de administratie, klachtenafhandeling en het planmatige onderhoud voor besturen en woningeigenaren steeds belangrijker. Onze kernactiviteit is dan ook: het bieden van een totaalbeheerpakket voor Verenigingen van Eigenaren en coöperatieve flatverenigingen.

Werkzaam vanuit Hoofddorp
Ons werkgebied bevindt zich in een straal van ongeveer vijftig kilometer rondom de vestiging in Hoofddorp. In de driehoek van Alkmaar, Het Gooi en Utrecht bevinden zich de meeste klanten. Denk hierbij aan plaatsen als Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Leiden en Hoofddorp. Bevindt uw VVE zich buiten deze straal? Dit is voor ons geen enkel probleem. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Administratie en onderhoud
Bewaking van de kwaliteit van het gezamenlijke bezit en uw gezamenlijke wooncomfort is onze belangrijkste drijfveer. Gebouwen verouderen en gedegen onderhoud is daarom erg belangrijk. Daarbij mag een gezonde administratie niet ontbreken. Bij Millen3um vindt u het complete plaatje. Het feit dat we een kleine organisatie zijn, heeft twee voordelen; de lijnen zijn kort en de betrokkenheid is groot.

Meer informatie
Heeft u vragen over ons bedrijf of de dienstverlening? Bekijk dan onze FAQ of neem contact op met Millen3um  via 023-555 34 56 of per e-mail, m3@millen3um.nl

Ons Team

Peter Priem

Senior accountmanager

Bob Schmidt

Huismeester

Ondersteuning

Ondersteuning

Adviseur verzekeringen

Adviseur verzekeringen

Boekhouding

Boekhouding

Boekhouding

Boekhouding