VvE Beheer Haarlem

Home » VvE Beheer Haarlem

Millen3um is een regionaal VvE beheer in Haarlem en omgeving met oog voor de leden. Als beheerder ondersteunen wij Verenigingen van Eigenaren met specialistische kennis en soepele, duidelijke communicatie. Hierbij stellen wij de leden van de VvE centraal: wij bieden persoonlijke aandacht en werken transparant.

Millen3um is niet alleen actief als VvE beheerder in Haarlem. Schakel ons ook in in de rest van de regio, zoals Bloemendaal, Heemstede en Uitgeest.

Communicatie VvE Beheer Haarlem

Bij VvE beheer in Haarlem wijst Millen3um iedere Vereniging van Eigenaren een contactpersoon toe. Dit is een vast aanspreekpunt voor leden. De lijnen tussen de contactpersoon en onze experts zijn kort. Daardoor kan deze persoon snel hulp inschakelen, bijvoorbeeld bij calamiteiten.
De contactpersoon beantwoordt vragen van leden en houdt contact met onze specialisten. Dankzij dit aanspreekpunt weten leden altijd bij wie zij terechtkunnen voor informatie en het maken van meldingen.

Besluitvorming Vereniging van Eigenaren

Besluiten binnen een VvE horen te worden genomen na overleg tussen de leden. Het VvE beheer in Haarlem van Millen3um geeft daarom leden het laatste woord bij VvE besluitvorming. Als er in een ledenvergadering een afspraak wordt gemaakt, zal Millen3um het besluit uitvoeren in nauwe samenwerking met het bestuur en de commissies.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

VvE Beheer Haarlem: gespecialiseerd in bouwkunde

In tegenstelling tot andere beheerders biedt Millen3um bouwkundige controles en advies aan binnen onze VvE beheer in Haarlem. Hiervoor hebben wij onze eigen bouwkundigen in dienst. Zij kunnen leden adviseren bij het opstellen van het MJOP of het MeerJarenOnderhoudsPlan. Hiervoor voeren zij keuringen uit. De resultaten hiervan zijn inzichtelijk via het ledenportaal.
Voor het uitvoeren van deze keuringen maken zij gebruik van O-prognose. Met behulp van dit softwareprogramma kunnen rapportages en inspectieplannen opgesteld en bekeken worden. Door te werken met O-prognose worden onderhoudsdocumenten altijd veilig bewaard.
Voor het ledenportaal ontvangen alle VvE-leden een toegangscode. Zij kunnen via het portaal onder andere onderhoudsdocumenten en begrotingen bekijken. Verder is het mogelijk om via het portaal vragen te stellen aan de contactpersoon.

SKW-gecertificeerd VvE beheer Haarlem

Millen3um is SKW-gecertificeerd voor VvE beheer in Haarlem. Dit is een kwaliteitskeurmerk waarmee wij onze deskundigheid kunnen waarborgen. Leden zijn bij ons verzekerd van specialistisch advies en een optimale dienstverlening.

Contact en offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden van Millen3um voor uw VvE beheer in Haarlem? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen of plannen direct met u een eerste gesprek in. Tijdens dit gesprek bekijken wij samen met u naar ons aanbod en welke diensten het beste aansluiten op uw wensen.