VvE Beheer Heemstede

Home » VvE Beheer Heemstede

Millen3um staat voor transparant en regionaal VvE beheer in Heemstede en omgeving. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij vanuit onze thuisbasis in Hoofddorp Verenigingen van Eigenaren. Hierbij zijn zorgvuldigheid, persoonlijke aandacht en heldere communicatie voor ons erg van belang. Lees verder over onze diensten omtrent VvE beheer in Heemstede.

Millen3um is actief als VvE beheerder in heel de regio Haarlem. Denk aan Heemstede, maar ook aan Bloemendaal en Uitgeest en de regio van Amstelveen.

VvE Beheer Heemstede: boekhouding en verzekeringen

Twee van specialismen van ons VvE beheer in Heemstede zijn VvE boekhouding en verzekeringen. Wij helpen bijvoorbeeld kascommissies, stellen jaarrekeningen op en houden het overzicht over crediteuren en debiteuren. Daarnaast bezitten wij kennis over VvE-verzekeringen en kunnen wij bewoners hierover adviseren. Hiervoor werken wij nauw samen met bewoners. Om VvE’s overzicht te bieden, maken wij alle VvE-documenten inzichtelijk via ons portaal.

Portaal leden en contactpersoon

Iedere Vereniging van Eigenaren binnen ons VvE beheer in Heemstede is in het bezit van een eigen ledenportaal. Millen3um maakt hiervoor gebruik van Twinq. Via het Twinq portaal kunnen alle VvE-leden begrotingen, notulen en andere documenten bekijken. Verder is het mogelijk om via Twinq onderhoudsopdrachten te volgen. Informatie is dankzij het portaal altijd toegankelijk voor leden en VvE specialisten.
Daarnaast wijzen wij iedere VvE in ons beheer een contactpersoon toe. Hij of zij is het vaste aanspreekpunt voor alle bewoners voor informatie over het beheer. De contactpersoon houdt voortdurend contact met onze experts. Hierdoor is hij of zij altijd op de hoogte van de situatie binnen een VvE.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Bouwkundig advies door VvE beheer Heemstede

Millen3um biedt VvE’s bouwkundig advies aan en voert controles uit. Hiervoor hebben wij bouwkundigen in dienst. Zij helpen Verenigingen van Eigenaren ook met het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan of het MJOP. Hiervoor voeren zij onder andere keuringen uit.
Onze onderhoudsexperts bezitten daarnaast kennis over duurzaamheid en VvE beheer. Duurzaam VvE beheer in Heemstede is niet alleen toekomstbestendig, maar werkt ook kostenbesparend. Daarom stimuleren wij Verenigingen van Eigenaren om een milieuvriendelijk VvE-beleid te voeren. Hier helpen onze specialisten hen bij door advies te bieden bij renovaties en grootschalig onderhoud.

SKW-gecertificeerd VvE Beheer Heemstede

Voor VvE beheer in Heemstede is Millen3um SKW-gecertificeerd. Dit certificaat laat zien dat wij deskundig zijn op VvE-gebied en is tegelijkertijd een waarborgmerk. De Verenigingen van Eigenaren in ons beheer kunnen er namelijk zeker van zijn dat zij altijd op de juiste manier geadviseerd en geholpen worden.

Offerte en contact VvE beheer Heemstede

Interesse in ons VvE beheer in Heemstede? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij beantwoorden uw vragen, sturen de offerte of plannen een kennismakingsgesprek met u in. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen naar voren brengen. Wij bekijken dan samen met u welke diensten hier het beste op aansluiten.