Verzekering

Een goede verzekering

Het afsluiten van een goede verzekering voor uw VvE is een ‘must’. Hoe kunt u nu het beste het gemeenschappelijke eigendom verzekeren? Wat is een geschikte aansprakelijkheidsverzekering voor uw VvE? Millen3um heeft contacten met diverse verzekeringstussenpersonen die u over alle juridische zaken en dekkingen adviseren. In overleg met de VvE wordt de meest passende verzekering afgesloten.

Afhandeling van schade
Mocht het voorkomen dat er schade binnen uw vereniging is ontstaan, welke onder de dekking van de door de VvE afgesloten verzekering valt, zorgt Millen3um voor de afhandeling en declaratie bij de verzekering.

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via 023-555 34 56 of m3@millen3um.nl.

Wij kunnen u ook ontzien in het onderhoud.

Is het appartementencomplex van uw VvE aan onderhoud toe? Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het onderhoud. Bijvoorbeeld door de bouwkundige inspectie, het opstellen en jaarlijks up-to-date houden van een meerjarenonderhoudsplan en het verzorgen van servicecontracten voor u uit handen te nemen.