VvE Beheer Bloemendaal

Home » VvE Beheer Bloemendaal

VvE beheer in Bloemendaal met persoonlijke aandacht en ruime specialistische kennis: dat is Millen3um. Als regionale Verenigingen van Eigenaren beheerder adviseren en helpen wij al meer dan 20 jaar bewoners. Wij bieden hen overzicht over hun Vereniging van Eigenaren en sterke communicatie.

Millen3um is actief als VvE Beheerder in heel de regio Haarlem. Denk hierbij niet alleen aan Bloemendaal, maar ook aan Amstelveen, Heemstede en Uitgeest.

VvE Beheer Bloemendaal financieel beheer

Millen3um is gespecialiseerd in financieel VvE beheer in Bloemendaal. Onze experts adviseren onder andere bewoners over VvE-verzekeringen en helpen bij het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen. Transparantie is een van onze kernwaarden. Wij controleren de boekhouding continu en delen deze informatie met de bewoners. Hiervoor maken wij bijvoorbeeld gebruik van het VvE-portaal Twinq.

Bouwkundig VvE beheer Bloemendaal

Daarnaast bezit Millen3um specialistische kennis over bouwkundig VvE beheer in Bloemendaal. Hiervoor hebben wij eigen bouwkundigen in huis. Zij helpen bewoners bij het opstellen van het MeerJarenOnderhoudsPlan of MJOP. Verder voeren zij keuringen in het complex uit.
Onze bouwkundigen bieden ook advies over duurzaamheid. Duurzaam beheer is namelijk succesvol op de lange termijn én kostenbesparend. Wij moedigen Verenigingen van Eigenaren daarom aan om milieuvriendelijk te beheren.

Informatie en communicatie VvE beheer

Het VvE beheer in Bloemendaal wordt altijd uitgevoerd door de beheerder én bewoners samen. Wij vinden de inbreng van bewoners in het beheer van groot belang. Daarom zorgen wij ervoor dat informatie altijd vrij toegankelijk is voor iedere bewoner.
Zo werken wij met Twinq. Twinq is een online VvE-portaal waarop wij alle documenten met betrekking tot de boekhouding, onderhoud etc. van een VvE plaatsen. Bewoners krijgen een persoonlijke toegangscode voor dit portaal. Documenten zijn dus voor iedereen binnen de VvE beschikbaar. Via Twinq kunnen bewoners onder andere begrotingen en notulen bekijken en de voortgang van het groot onderhoud volgen. Dankzij Twinq kan iedere bewoner eenvoudig op de hoogte blijven van de situatie binnen de VvE.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Vaste contactpersonen Vereniging van Eigenaren

Bij VvE beheer in Bloemendaal door Millen3um krijgt de Vereniging van Eigenaren een vast contactpersoon toegewezen. Deze persoon is het aanspreekpunt binnen de Vereniging van Eigenaren voor alle bewoners. Hij of zij beantwoordt vragen, geeft informatie over VvE-zaken en houdt contact met onze experts. De contactpersoon zorgt ervoor dat bewoners altijd weten bij wie zij terechtkunnen met hun vragen.

Offerte VvE beheer Bloemendaal en contact

Benieuwd wat Millen3um voor uw VvE beheer in Bloemendaal kan betekenen? Bekijk onze diensten en/of neem contact met ons op als u vragen heeft. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij plannen dan een kennismakingsgesprek met u in. Dit gesprek is bedoeld voor het bespreken van uw wensen en het afstemmen van onze diensten hierop.