VvE Beheer Amsterdam

Home » VvE Beheer Amsterdam

Al meer dan 20 jaar is Millen3um actief voor VvE beheer in Amsterdam en omgeving. Als beheerder onderscheiden wij onszelf door transparantie te bieden, bewoners inzicht te geven in al hun VvE-zaken en persoonlijke aandacht voor leden te hebben. Meer weten over VvE beheer in Amsterdam door Millen3um? Dat leest u op deze pagina.

Millen3um is actief als VvE beheerder in heel de regio. Denk hierbij niet alleen aan Amsterdam, maar ook aan Amstelveen, Haarlem, Hilversum, Zaandam en Ouderkerk

Bouwkundig advies VvE beheer Amsterdam

Voor bouwkundige keuringen en advies over onderhoud heeft Millen3um eigen bouwkundigen in dienst. Onze bouwkundigen helpen Verenigingen van Eigenaren ook bij het opstellen van het MeerJarenOnderhoudsPlan of MJOP.
Daarnaast bezitten onze bouwkundigen en technici kennis over duurzaamheid. Duurzaam beheer is toekomstbestendig en helpt bewoners om kosten te besparen. Daarom zijn onze deskundigen op de hoogte van de milieueisen. Zij kunnen Verenigingen van Eigenaren adviseren over duurzaamheid bij het groot onderhoud of renovaties.

Communicatie VvE Beheer Amsterdam

Voor effectief VvE beheer in Amsterdam is duidelijke en vlotte communicatie tussen de beheerder en bewoners van groot belang. Als het contact tussen de VvE en het VvE beheer in Amsterdam soepel verloopt, stellen bewoners eerder vragen en voelen zij zich meer betrokken bij het beheer. Millen3um zorgt op verschillende manieren voor sterke communicatie tussen Verenigingen van Eigenaren en onze experts.
Zo wijzen wij iedere Vereniging van Eigenaren in ons beheer een vast contactpersoon toe. Deze persoon fungeert als vast aanspreekpunt binnen de VvE. Hij of zij beantwoordt vragen van bewoners, houdt contact met onze specialisten en geeft informatie over onze diensten. Dankzij de contactpersoon weten bewoners altijd bij wie zij terechtkunnen met vragen of bij calamiteiten.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

VvE-portaal: eenvoudig inzicht in VvE-zaken

Als VvE beheer in Amsterdam zijn wij van mening dat informatie voor alle bewoners beschikbaar hoort te zijn. Daarom maken wij gebruik van het Twinq VvE-portaal. Via het portaal kunnen bewoners notulen, de boekhouding en nieuws over de VvE bekijken. Daarnaast is het mogelijk om de voortgang van het groot onderhoud te volgen op het portaal. Vragen aan de contactpersoon kunnen ook worden gesteld via Twinq.

Offerte en contact VvE beheer Amsterdam

Meer informatie over VvE Beheer Amsterdam? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. Voor een verdere kennismaking plannen wij een gesprek met u in. Tijdens dit gesprek bekijken wij samen met u wat uw wensen zijn en hoe ons aanbod hier optimaal op aan kan sluiten.