VvE Beheer Ouderkerk

Home » VvE Beheer Ouderkerk

Millen3um VvE Beheer Ouderkerk staat als VvE-beheerder dicht bij bewoners. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij bewoners door middel van specialistische kennis en sterke communicatie. Wij werken samen met bewoners aan succesvol beheer waarbij iedereen zich gehoord voelt.

Millen3um is niet alleen actief als VvE beheerder in Ouderkerk, maar in heel de regio Amsterdam. Denk hierbij ook aan Amstelveen, Haarlem, Hilversum en Zaandam.

Totaalbeheer VvE Beheer Ouderkerk

Het VvE beheer team in Ouderkerk van Millen3um bestaat uit ervaren professionals met ieder hun eigen vakgebied. Door onze interne opleiding bezitten zij daarnaast kennis over VvE-zaken. Hierdoor kunnen zij gerichter advies bieden aan bewoners. Onze specialisten werken nauw samen met bewoners waaronder commissies en het VvE-bestuur. Bewoners zien wij als het hoogste orgaan: zij nemen tijdens ledenvergaderingen de besluiten, wij voeren ze uit.

Bouwkundig VvE beheer Ouderkerk

Als VvE beheer in Ouderkerk bieden wij totaalbeheer, maar daarnaast bezitten wij een aantal specialismen. Een van die specialismen van Millen3um is het bouwkundig VvE beheer in Ouderkerk. Hiervoor hebben wij eigen bouwkundigen in huis. Onze bouwkundigen stellen onder andere het MJOP of MeerJarenOnderhoudsPlan op met bewoners. Verder voeren zij keuringen uit binnen en buiten het complex.
De bouwkundig experts van ons VvE beheer in Ouderkerk bieden ook duurzaamheidsadvies. Wij stimuleren Verenigingen van Eigenaren namelijk om duurzaam te beheren. Duurzaam beheer is toekomstbestendig, maar helpt bewoners ook om kosten te besparen. Onze bouwkundigen denken bijvoorbeeld mee over een groene stroomvoorziening en isolatie.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Inzicht in VvE-zaken: online portaal Twinq

Om documenten zoals het MJOP beschikbaar te stellen aan alle bewoners, maken wij gebruik van het Twinq portaal. Via VvE-portaal Twinq kunnen bewoners onder andere jaarrekeningen, begrotingen en onderhoudsdocumenten bekijken. Verder kan via Twinq contact op worden genomen met het vaste contactpersoon van de VvE.
Iedere bewoner ontvangt een toegangscode voor Twinq. Hierdoor kan iedereen binnen de Vereniging van Eigenaren eenvoudig op de hoogte blijven. Doordat informatie altijd inzichtelijk is, blijven bewoners betrokken bij het beheer.

Contact en offerte VvE beheer Ouderkerk

Vragen over onze dienstverlening of benieuwd naar ons VvE beheer in Ouderkerk? Bekijk onze dienstenpagina’s voor meer informatie of neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen een prijsopgave. Geen idee welke diensten uw VvE precies nodig heeft? Vraag dan een oriënterend gesprek aan. Wij bekijken dan samen met u welke diensten op uw wensen aansluiten.