VvE Beheer Hilversum

Home » VvE Beheer Hilversum

Millen3um VvE Beheer Hilversum is een VvE beheerder met een ruim dienstenaanbod, persoonlijke aandacht voor bewoners en hart voor de regio. Al meer dan twintig jaar ondersteunen wij bewoners met specialistische VvE diensten en snelle, prettige communicatie.

Millen3um is niet alleen actief in Hilversum, maar in heel de regio Amsterdam. Denk hierbij ook aan Amstelveen, Haarlem, Zaandam en Ouderkerk.

Dienstenaanbod VvE Beheer Hilversum

VvE Beheer Hilversum is een totaalbeheerder. Dit houdt in dat wij alle diensten aanbieden die nodig zijn voor het succesvol beheren van een Vereniging van Eigenaren. Bijvoorbeeld bouwkundig advies, hulp bij het opstellen van begrotingen en het organiseren van VvE vergaderingen.
Daarnaast voeren zij bouwkundige keuringen uit. Hiervoor maken zij gebruik van het softwareprogramma ‘O-Prognose’. Met ‘O-Prognose’ worden rapportages en onderhoudsrapporten veilig en overzichtelijk bewaard.

Communicatie VvE beheer Hilversum

Voor succesvol VvE beheer in Hilversum is duidelijke en snelle communicatie nodig tussen bewoners en de beheerder. Millen3um VvE Beheer Hilversum versterkt daarom op meerdere manieren de band tussen bewoners en VvE experts.
Zo krijgt iedere VvE in ons beheer een contactpersoon toegewezen. Hij of zij is het vaste gezicht van Millen3um binnen de VvE. De contactpersoon beantwoordt vragen van leden, geeft informatie en kan experts inschakelen. Dankzij de contactpersoon komt informatie bij alle leden terecht en worden experts op tijd ingeschakeld.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Specialisme bouwkundig VvE beheer Hilversum

Een van de specialismen van VvE beheer in Hilversum door Millen3um is het bouwkundig beheer. Hiervoor hebben wij eigen bouwkundigen in dienst. Zij helpen bewoners onder andere bij het opstellen van het MeerJarenOnderhoudsPlan.

Besluitvorming Vereniging van Eigenaren

Besluiten binnen een Vereniging van Eigenaren worden vaak genomen na overleg tussen bewoners en professionals van de beheerder. Millen3um vindt dat bewoners hierbij altijd het laatste woord horen te hebben. Als er in een VvE vergadering een besluit wordt genomen, zal ons VvE beheer in Hilversum dit besluit uitvoeren in nauwe samenwerking met het VvE bestuur.

Contact en offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden van VvE Beheer Hilversum voor uw VvE? Bekijk dan onze dienstenpagina’s en portfolio of neem contact met ons op. Meteen een offerte aanvragen? Dat is ook mogelijk: wij sturen u dan binnen enkele werkdagen de offerte toe. Na goedkeuring van de offerte plannen wij een eerste kennismakingsgesprek met u in.