VvE Beheer Zaandam

Home » VvE Beheer Zaandam

Millen3um VvE Beheer Zaandam is een regionale beheerder met een persoonlijke aanpak. Wij ondersteunen al meer dan 20 jaar bewoners met ons uitgebreide dienstenaanbod. Door onze transparantie en sterke communicatie met Verenigingen van Eigenaren, weten VvE’s bij ons precies waar zij aan toe zijn.

Millen3um is niet alleen actief als VvE beheerder in Zaandam, maar in heel de regio Amsterdam. Denk hierbij ook aan Amstelveen, Haarlem, Hilversum en Ouderkerk.

Specialismen van VvE Beheer Zaandam

Millen3um heeft alle professionals die nodig zijn voor succesvol VvE beheer in Zaandam. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in financieel en bouwkundig VvE beheer.

Financieel beheer Vereniging van Eigenaren

Onze financiële experts bezitten kennis van VvE-boekhouding. Zij ondersteunen Verenigingen van Eigenaren onder andere bij het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen. Daarnaast kunnen zij bewoners adviseren over VvE-verzekeringen.

Bouwkundig VvE beheer Zaandam

Voor hulp en advies bij het opstellen van het MJOP en keuringen, heeft Millen3um eigen bouwkundigen in dienst. Onze bouwkundigen bezitten ook kennis over duurzaam VvE-beheer. Duurzaam beheer is namelijk succesvol op de lange termijn en helpt de VvE om kosten te besparen.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Transparant VvE beheer Zaandam

Transparantie is een van de kernwaarden van VvE beheer in Zaandam door Millen3um. Informatie hoort namelijk altijd beschikbaar te zijn voor bewoners. Daarom maken wij gebruiken van VvE-portaal Twinq. Via Twinq kunnen bewoners documenten zoals notulen en begrotingen bekijken. Verder is het mogelijk om via het portaal de voortgang van het groot onderhoud te volgen. Ieder lid van de VvE krijgt voor dit portaal een toegangscode.

Communicatie VvE beheer Zaandam

Betrokken bewoners zorgen voor prettig VvE beheer in Zaandam: ze zijn kritischer en zetten zich vaker in voor het bestuur en commissies. Om die betrokkenheid te stimuleren, zorgen wij als beheerder ervoor dat de communicatie tussen leden en experts soepel verloopt.
Zo wijzen wij iedere Vereniging van Eigenaren in ons beheer een contactpersoon toe. Deze persoon is het vaste aanspreekpunt voor alle bewoners binnen de VvE. Hij of zij beantwoordt vragen, bemiddelt bij conflicten en houdt contact met onze experts. Dankzij de contactpersoon is de drempel om vragen te stellen laag. Door de korte lijnen tussen de contactpersoon en onze specialisten, worden taken sneller opgepakt.

Contact en offerte

Interesse in VvE beheer in Zaandam van Millen3um? Neem contact met ons op. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij plannen daarna een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen naar voren brengen. Wij bespreken vervolgens met u welke diensten hier optimaal op aansluiten.