VvE Beheer Hoofddorp

Home » VvE Beheer Hoofddorp

Onze thuisbasis voor VvE beheer is Hoofddorp. Met hart voor de regio beheert Millen3um al 20 jaar met succes verschillende Vereniging van Eigenaren. Wij hebben alle kennis die nodig is voor het succesvol beheren van een Vereniging van Eigenaren in huis. Onze werkwijze kenmerkt zich door onze persoonlijke aanpak, transparantie en no-nonsense mentaliteit.

Millen3um is actief in heel de regio Hoofddorp. Denk hierbij onder andere aan Nieuw Vennep, Aalsmeer, Sassenheim en Hillegom. Maar denk ook aan de regio’s van Amstelveen en Haarlem.

VvE Beheer Hoofdorp: financieel expert

Het VvE beheer in Hoofddorp door Millen3um is bekend om de specialiteit op het gebied van boekhouding en verzekeringen. Onze financiële experts helpen bij het opstellen van begrotingen, hebben kennis van verzekeringszaken en bieden ondersteuning aan de kascommissie.
Hiervoor werken wij nauw samen met leden van Verenigingen van Eigenaren. Om altijd inzicht te kunnen bieden, maken wij gebruiken van een ledenportaal. Via het ledenportaal hebben alle leden toegang tot begrotingen, het MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) en kasstukken. Onze jaarrekeningen bieden een uitgebreid overzicht van alle VvE kosten en inkomsten. De boekhouding wordt strak bijgehouden en leden worden tijdig geïnformeerd.
Ons VvE beheer in Hoofddorp verzorgt op verzoek ook de acties en opdrachten aan leveranciers. Dit voeren wij in nauw overleg met de VvE uit.

Communicatie VvE Beheer Hoofddorp

‘Persoonlijke aandacht voor elk lid’ is een van de kernwaarden van VvE beheer in Hoofddorp door Millen3um. Wij vinden namelijk dat niet de beheerder, maar de leden het succes van een VvE bepalen. Niet voor niets hebben onze leden altijd het laatste woord bij elke beslissing over hun Vereniging van Eigenaren.
Om met alle leden op één lijn te kunnen zitten, is duidelijke communicatie essentieel. Daarom versterkt Millen3um op verschillende manieren het contact tussen leden en de specialisten van ons VvE beheer in Hoofddorp. Zo werken wij met vaste aanspreekpunten. Iedere VvE in ons beheer krijgt een contactpersoon toegewezen. Deze persoon beantwoordt vragen van leden en houdt contact met al onze experts. Dankzij dit aanspreekpunt weten leden altijd bij wie zij terechtkunnen.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Duurzaam VvE beheer Hoofddorp

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol binnen het VvE beheer in Hoofddorp. Millen3um streeft daarom met haar leden naar duurzaam beheer. Onze specialisten bezitten aantoonbare kennis op dit gebied. Zij kunnen daarom VvE’s advies bieden. Bijvoorbeeld om het onderhoud en renovaties zo milieuvriendelijk mogelijk uit te kunnen voeren.
Als VvE beheer in Hoofddorp zijn wij SKW-gecertificeerd. Dit certificaat is een kwaliteitskeurmerk: wij bieden een optimale dienstverlening en expertise. Hierdoor kunnen wij leden garanderen dat zij voldoende ondersteund worden.

Contact en offerte

Interesse in de diensten van Millen3um voor VvE beheer in Hoofddorp? Bekijk onze overige pagina’s of neem direct contact met ons op. Wij plannen dan binnen enkele werkdagen een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek bekijken wij graag samen met u naar uw wensen en hoe ons aanbod hierop aan kan sluiten.