VvE Beheer Hillegom

Home » VvE Beheer Hillegom

Mille3um VvE Beheer Hillegom is een VvE-beheerder met hart voor de regio. Al meer dan twintig jaar ondersteunen wij bewoners met specialistische VvE-diensten. Hierbij vinden wij persoonlijke aandacht en eigen inbreng van groot belang. Samen met Verenigingen van Eigenaren zorgen wij voor prettig VvE beheer in Hillegom.

Wij zijn regionaal actief als VvE beheerder. Zo vindt u ons niet alleen in Hillegom, maar ook in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw Vennep en Sassenheim.

Diensten VvE Beheer Hillegom

Bij het beheer van een Vereniging van Eigenaren zijn veel verschillende experts betrokken. Denk aan boekhouders, technisch specialisten en communicatie-experts. Millen3um is een totaalbeheerder: wij bieden VvE’s alle diensten die nodig zijn voor succesvol VvE beheer.
Ons enthousiaste team bestaat uit professionals die ruime ervaring met Verenigingen van Eigenaren beheer bezitten. In combinatie met de kennis over hun eigen vakgebied, bieden zij advies dat perfect aansluit op de wensen van bewoners.

Bouwkundig VvE Beheer in Hillegom

Als beheerder zijn wij gespecialiseerd in bouwkundig VvE beheer. Hiervoor hebben wij onze eigen bouwkundigen in dienst. Zij helpen bewoners onder andere met het opstellen van het MeerJarenOnderhoudsPlan of MJOP. Daarnaast voeren zij keuringen binnen het complex uit.
Verder bezitten onze bouwkundigen aantoonbare kennis over duurzaamheid. Duurzaam beheer is namelijk niet alleen toekomstbestendig, maar ook een goede kostenbesparing. Daarom stimuleren wij bewoners om duurzaam te beheren. Hier helpen onze bouwkundigen hen bij.

Communicatie VvE beheer in Hillegom

Sterke communicatie is essentieel om het VvE beheer in Hillegom goed te laten verlopen. Daarom zorgt Millen3um op meerdere manieren voor helder contact tussen bewoners en VvE-professionals.
Zo wijzen wij iedere Vereniging van Eigenaren in ons beheer een vast contactpersoon toe. Deze persoon is het aanspreekpunt binnen de VvE voor alle bewoners. Hij of zij beantwoordt vragen, geeft informatie en houdt contact met onze specialisten. Hierdoor weten bewoners altijd bij wie zij terechtkunnen en worden experts op tijd ingeschakeld.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

VvE-platform Twinq

Verder maken wij gebruik van VvE-platform Twinq. Via Twinq kunnen bewoners VvE-documenten bekijken, de voortgang van het groot onderhoud volgen en contact opnemen met de contactpersoon. Iedere bewoner krijgt hiervoor een eigen toegangscode waardoor informatie altijd en voor iedereen beschikbaar is.

SKW-certificaat VvE beheer Hillegom

Millen3um VvE Beheer Hillegom is SKW-gecertificeerd. Het SKW-certificaat is een VvE-beheerkeurmerk. Ons SKW-certificaat toont aan dat onze specialisten voldoende geschoold zijn en dat onze dienstverlening optimaal is. Dankzij onze certificering kunnen Verenigingen van Eigenaren er zeker van zijn dat zij altijd de juiste hulp en passend advies ontvangen.

Contact en offerte

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw Vereniging van Eigenaren omtrent VvE beheer in Hillegom? Bekijk onze dienstenpagina’s en portfolio. Vragen over onze diensten? Neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen een passende offerte toe. Na uw goedkeuring van de offerte, plannen wij met u een kennismakingsgesprek in.