VvE Beheer Aalsmeer

Home » VvE Beheer Aalsmeer

Millen3um VvE Beheer Aalsmeer is een regionale VvE-beheerder. Wij bieden specialistische kennis van VvE-zaken en persoonlijke aandacht voor bewoners. Als beheerder werken wij samen met bewoners om hun beheer naar een hoger niveau te tillen.

Millen3um werkt als VvE beheerder in heel de regio Hoofddorp. Denk hierbij niet alleen aan Aalsmeer, maar ook aan Amstelveen, Haarlem, Nieuw Vennep, Sassenheim en Hillegom.

Diensten VvE Beheer Aalsmeer

Millen3um VvE Beheer Aalsmeer is een totaalbeheerder. Dit houdt in dat wij bewoners bij al hun VvE-zaken ondersteunen. Ons enthousiaste team bezit ruime ervaring met Verenigingen van Eigenaren beheer. Zij bezitten hierdoor kennis over hun vakgebied én VvE-dienstverlening. Daarnaast zijn wij onder andere gespecialiseerd in bouwkundig VvE Beheer in Aalsmeer.

Bouwkundig VvE Beheer Millen3um

Het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan en het uitvoeren van keuringen zijn taken van een VvE-bouwkundige. Voor ondersteuning bij het bouwkundig VvE-beheer heeft Millen3um eigen bouwkundigen in dienst. Zij adviseren bewoners en werken nauw met hen samen.
Verder bieden onze bouwkundigen advies over duurzaamheid. Duurzaam VvE beheer is namelijk toekomstbestendig en helpt bewoners kosten te besparen. Daarom stimuleren wij Verenigingen van Eigenaren om duurzaam te beheren. Onze bouwkundigen helpen hen hierbij.

Communicatie Vve beheer Aalsmeer

Om de samenwerking tussen bewoners en de experts van VvE beheer soepel te laten verlopen, is sterke communicatie nodig. Informatie moet snel verspreid worden en vragen moeten op tijd worden beantwoord. Daarom werkt Millen3um actief aan het verbeteren van de communicatiemogelijkheden tussen het VvE beheer in Aalsmeer en de bewoners.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Vast contactpersoon VvE beheer Aalsmeer

Een van de manieren waarop wij dit doen, is met behulp van contactpersonen. Iedere VvE in ons beheer wijzen wij een vast contactpersoon toe. Hij of zij beantwoordt bewonersvragen, geeft informatie en houdt contact met onze specialisten. De communicatielijnen tussen bewoners en experts zijn hierdoor kort. Daardoor kunnen experts snel worden ingeschakeld en blijven bewoners eenvoudig op de hoogte.

Inzicht in VvE-zaken met Twinq

Naast het versterken van de communicatie zorgt Millen3um ook voor inzicht in VvE-zaken. Hiervoor maken wij gebruik van VvE-portaal Twinq. Via dit online portaal kunnen alle bewoners VvE-documenten bekijken. Denk aan ALV-notulen, jaarrekeningen en begrotingen. Het portaal maakt het voor bewoners mogelijk om altijd inzicht te hebben in VvE-zaken. Dit zorgt ervoor dat bewoners betrokken kunnen blijven bij hun Vereniging van Eigenaren in Aalsmeer.

Informatie en offerte VvE beheer Aalsmeer

Benieuwd naar de mogelijkheden van Millen3um voor uw VvE in Aalsmeer? Bekijk onze dienstenpagina’s en/of neem contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. Overtuigd en direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij sturen u binnen enkele werkdagen een offerte. Na goedkeuring hiervan plannen wij met u en ons VvE beheer in Aalsmeer een kennismakingsgesprek in.