Banner
Nieuws

Millend3um stapt over naar softwarepakket GateBeheer

Vanaf 1 januari 2019 stappen wij, samen met u, over naar een nieuw softwarepakket, GateBeheer. Na lang zoeken en vergelijken kwam deze partij als winnaar uit de bus. Het gebruik van deze software biedt vele voordelen. Zo heeft u te allen tijde inzicht in de huidige status van storingen en het helpt ons de bedrijfsprocessen verder te automatiseren.

GateBeheer VvE software

GateBeheer is ontwikkeld op basis van de dagelijkse praktijkervaringen van VvE-beheerders. Met deze kennis hebben zij een complete oplossing voor het totale beheerproces ontwikkeld. De software ondersteunt hierdoor zowel op algemeen, technisch als financieel gebied.

Eerste resultaten zeer positief

De afgelopen maanden is VvE Prattenburg als eerste overgegaan op de nieuwe software. Zowel wij als de eigenaars van dit complex hebben het als een positieve verandering ervaren. De eigenaars gaven aan dat de nieuwe software extra functies heeft en zij dit een welkome toevoeging vinden.

Meer inzicht in het nieuwe portaal

Het overzichtelijke eigenarenportaal zorgt ervoor dat een eigenaar snel belangrijke documenten en informatie over de VvE kan raadplegen. Via dit portaal is ook nog eenvoudig een storing of een verzoek te melden en wordt de eigenaar op de hoogte gehouden van de status ervan.

Ontzorgen van bestuur

Het bestuur en ook de kascontrolecommissie hebben real-time inzicht in de administratie en op deze manier altijd op de hoogte is van de huidige situatie. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor persoonlijk contact tussen het bestuur en Millen3um VvE Beheer om maatwerkoplossingen voor de VvE te leveren.

Voorbereiden op overgang

Bent u nieuwsgierig hoe uw nieuwe portaal er uit gaat zien? Wij vragen nog even geduld… Mocht u vooraf vragen hebben, dan kunt u deze stellen via m3@millen3um.nl.