VvE Beheer Bergen

Home » VvE Beheer Bergen

Millen3um Bergen is een regionale VvE-beheerder die dicht bij bewoners staat. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor bewoners, transparantie en specialistische kennis. Samen met Verenigingen van Eigenaren werken wij aan prettig, effectief en duurzaam VvE beheer in Bergen.

Millen3um is niet alleen actief als VvE beheerder in Bergen, maar in heel de regio Alkmaar. Denk hierbij ook aan Heiloo, Egmond, Schagen en Akersloot. Maar ook in de regio’s van Amstelveen en Haarlem.

VvE Beheer Bergen: alle kennis in huis

Het team van Millen3um VvE Beheer Bergen bestaat uit vakkundige professionals. Zij bezitten niet alleen uitgebreide kennis over hun vakgebied, maar ook over VvE-beheer. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij bewoners beter begrijpen en passend advies kunnen bieden. Hun werk voeren zij altijd uit in samenwerking met de commissies en het bestuur van de VvE. Bewoners hebben bij ons het laatste woord: zij nemen tijdens de ALV de besluiten, wij voeren die met hen uit.

Bouwkundig VvE beheer Bergen

Millen3um VvE Beheer Bergen is gespecialiseerd in meerdere vakgebieden. Een voorbeeld hiervan is het bouwkundig VvE Beheer. Hiervoor hebben wij zelfs onze eigen bouwkundigen in dienst. Zij helpen bewoners bijvoorbeeld met het opstellen van het MJOP of MeerJarenOnderhoudsPlan. Wij zorgen er ook voor dat het MJOP altijd inzichtelijk is door middel van Twinq.
Onze bouwkundigen bieden daarnaast advies over duurzaam VvE beheer in Bergen. Duurzaam beheer is namelijk niet alleen milieuvriendelijker, maar werkt ook kostenbesparend voor bewoners. De Millen3um bouwkundigen denken onder andere mee over isolatie en groene stroomvoorziening.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Iedereen inzicht in het VvE beheer: portaal Twinq

Iedere bewoner heeft een aandeel in het beheer van een Vereniging van Eigenaren. Informatie hoort daarom voor de hele VvE toegankelijk te zijn. Millen3um zorgt ervoor dat iedereen binnen de VvE toegang heeft tot belangrijke documenten.
Hiervoor maken wij gebruik van VvE-portaal Twinq. Via Twinq kunnen bewoners documenten zoals begrotingen, ALV-notulen, jaarrekeningen en onderhoudscontracten bekijken. Op Twinq kan ook de voortgang van het groot onderhoud worden gevolgd. Dankzij het portaal kan iedere bewoner op de hoogte blijven van VvE-zaken.

Contact en offerte VvE beheer Bergen

Interesse in ons VvE beheer in Bergen? Bekijk onze dienstenpagina’s voor meer informatie of neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij sturen de offerte binnen enkele werkdagen naar u op. Hulp nodig bij het kiezen van diensten? Wij plannen graag een oriënterend gesprek met u in. Millen3um in Bergen: voor succesvol VvE beheer in Bergen.