VvE Beheer Egmond

Home » VvE Beheer Egmond

Millen3um Egmond is gespecialiseerd VvE beheer in Egmond met persoonlijke aandacht voor bewoners. Wij zijn altijd in de buurt: wij beheren al meer dan 20 jaar Verenigingen van Eigenaren in de regio. Onze aanpak is no nonsens: wij bieden bewoners inzicht in hun VvE-zaken zonder onnodig veel tussenpersonen en zijn transparant.

Millen3um is actief als VvE beheerder in heel de regio Alkmaar. Behalve Egmond beslaat ons werkgebied ook Heiloo, Schagen, Akersloot en Bergen. Maar we zijn ook actief in de regio’s van Amstelveen en Haarlem.

Specialistisch VvE beheer Egmond

Het team voor VvE beheer in Egmond van Millen3um bestaat uit experts met ruime ervaring met Verenigingen van Eigenaren. Zij werken nauw samen met VvE commissies en besturen. Iedere VvE krijgt een vaste beheerder toegewezen om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Twee van onze specialismen zijn bouwkundig en financieel VvE beheer.

Bouwkundig VvE beheer Egmond

Voor het bouwkundig VvE beheer in Egmond heeft Millen3um haar eigen bouwkundigen in huis. Onze bouwkundigen helpen bewoners met het opstellen van het MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) en voeren keuringen in het complex uit. Via online platform Twinq zorgen wij ervoor dat bewoners eenvoudig het MJOP in kunnen zien.
Daarnaast bezitten onze bouwkundigen aantoonbare kennis over duurzaamheid binnen VvE’s. Duurzaam VvE-beheer is niet alleen toekomstbestendig, maar helpt bewoners ook om kosten te besparen. Onze experts kunnen Verenigingen van Eigenaren onder andere adviseren over isolatie en duurzaam watergebruik.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Gegevens altijd inzichtelijk: VvE-platform Twinq

Transparantie is een van de kernwaarden van VvE beheer in Egmond van Millen3um. Wij vinden dat bewoners stukken van hun Vereniging van Eigenaren zonder veel moeite moeten kunnen bekijken. Verder moeten zij op de hoogte kunnen blijven van de situatie binnen hun VvE. Daarom zorgen wij op verschillende manieren voor een goede informatievoorziening.
Zo maken wij gebruik van het online VvE-platform Twinq. Iedere bewoner heeft via Twinq toegang tot onder andere notulen, begrotingen, het MJOP en onderhoudsdocumenten. Jaarrekeningen plaatsen wij ook op dit platform zodat bewoners de inkomsten en uitgaven op de voet kunnen volgen. Dankzij Twinq is informatie voor alle bewoners beschikbaar. Hierdoor kan iedereen binnen de VvE op de hoogte blijven van de lopende zaken.

Offerte en contact VvE Beheer Egmond

Benieuwd naar ons VvE beheer in Egmond, de diensten en onze experts? Bekijk onze dienstenpagina’s en/of neem contact met ons op. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat is ook mogelijk. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen de offerte. Als u nog geen idee heeft welke diensten u nodig hebt, plannen wij graag een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek bekijken wij samen met u welke diensten het beste op uw wensen aansluiten binnen het VvE beheer in Egmond