VvE Beheer Heiloo

Home » VvE Beheer Heiloo

Met hart voor de regio is Millen3um al meer dan 20 jaar actief met VvE beheer in Heiloo en omgeving. Wat ons onderscheidt van andere VvE-beheerders, is onze transparantie en onze persoonlijke aanpak. Wij bieden bewoners inzicht in hun Vereniging van Eigenaren en werken actief aan het versterken van het contact tussen VvE’s en onze experts.

Millen3um is actief als VvE beheerder in heel de regio Alkmaar. Behalve Heiloo beheren wij ook VvE’s in Amstelveen, Haarlem, Egmond, Schagen, Akersloot en Bergen.

Specialismen VvE Beheer Heiloo

Het VvE beheer in Heiloo Millen3um kenmerkt zich door specialisatie in VvE-boekhouding en -verzekeringen. Zo kunnen wij Verenigingen van Eigenaren advies geven bij het kiezen van verzekeringen. Verder ondersteunen wij kascommissies door hen zoveel mogelijk inzicht te bieden in de financiën van hun VvE. Hiervoor maken wij gebruik van het Twinq VvE-portaal.
Wij nemen onze taken erg serieus: wij houden de boekhouding strak bij en overleggen altijd met commissies en het VvE-bestuur. Openheid is namelijk een van de kernwaarden van Millen3um. Bewoners hebben bij ons altijd het laatste woord. Zij nemen tijdens de ledenvergaderingen de besluiten. Wij voeren die vervolgens in samenwerking met de commissies en het bestuur uit.

VvE-portaal Twinq: overzicht voor VvE’s

Om bewoners inzicht te bieden in VvE-zaken, werkt Millen3um met VvE-portaal Twinq bij VvE beheer in Heiloo. Via het Twinq portaal kunnen bewoners informatie over hun VvE digitaal lezen. Zo is het mogelijk om notulen en stukken van de boekhouding te bekijken. Door deze stukken online aan te bieden, zorgen wij ervoor dat iedereen binnen de VvE op de hoogte is van de situatie binnen de Vereniging van Eigenaren.
Daarnaast is de voortgang van het groot onderhoud te volgen via het portaal. Onderhoudsopdrachten kunnen eenvoudig in worden gezien.
Ieder lid binnen een Vereniging van Eigenaren krijgt voor het portaal een toegangscode. Op die manier is informatie voor elk lid toegankelijk.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Duurzaam VvE beheer in Heiloo: onderhoud en renovatie

Duurzaam VvE beheer in Heiloo is toekomstbestendig beheer en levert een kostenbesparing op. Daarom stimuleren wij Verenigingen van Eigenaren om milieuvriendelijk te beheren. Onze experts bezitten aantoonbare kennis op het gebied van duurzaamheid. Zij bieden VvE’s advies over onder andere milieueisen, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van groot onderhoud en renovaties.

Offerte en contact voor VvE beheer Heiloo

Interesse in het dienstenaanbod van ons VvE beheer in Heiloo? Bekijk onze overige pagina’s of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen omtrent VvE beheer zo snel mogelijk of plannen een gesprek met u in. Tijdens dit gesprek vertellen wij u wat onze mogelijkheden zijn voor uw Vereniging van Eigenaren binnen ons VvE beheer in Heiloo.