VvE Beheer Noordwijk

Home » VvE Beheer Noordwijk

Millen3um VvE Beheer Noordwijk is een regionale en specialistische VvE-beheerder. Al meer dan twintig jaar bieden wij Verenigingen van Eigenaren specialistische VvE-ondersteuning met persoonlijke aandacht voor bewoners. Samen met bewoners werken wij aan succesvol en prettig VvE beheer in Noordwijk.

Millen3um is niet alleen actief als VvE beheerder in Noordwijk. Schakel ons in in heel de regio Leiden, zoals Noordwijkerhout, Wassenaar en Warmond. Maar ook in Amstelveen en Haarlem.

Alle specialisten onder één dak: Millen3um

Verenigingen van Eigenaren vinden bij Millen3um alle specialisten die nodig zijn voor het VvE beheer in Noordwijk. Denk onder andere aan boekhouders, technisch specialisten en bouwkundigen. Ons enthousiaste team bezit jarenlange ervaring met VvE-beheer. In combinatie met de vakkennis van onze professionals zorgt dit ervoor dat bewoners ondersteuning krijgen die aansluit op hun wensen.

Bouwkundig VvE beheer Noordwijk

Een van onze specialismen is het bouwkundig VvE beheer in Noordwijk. Hiervoor hebben wij eigen bouwkundigen in dienst. Zij stellen bijvoorbeeld samen met bewoners het MeerJarenOnderhoudsPlan of MJOP op. Ook voeren zij bouwkundige keuringen uit aan het complex.
Verder bieden onze bouwkundigen advies over duurzaamheid aan VvE’s. Duurzaam VvE-beheer is namelijk succesvol op de lange termijn en werkt kostenbesparend voor de VvE. Daarom stimuleren wij bewoners om duurzaam te beheren. Onze bouwkundigen ondersteunen hen hierbij.

Communicatie VvE beheer Noordwijk

Om het VvE beheer in Noordwijk soepel te laten verlopen, is duidelijke en snelle communicatie nodig. Millen3um zorgt om die reden op verschillende manieren voor prettig contact tussen bewoners en VvE-experts.
Iedere Vereniging van Eigenaren binnen ons VvE beheer in Noordwijk krijgt bijvoorbeeld een contactpersoon toegewezen. Deze persoon is het vaste aanspreekpunt van de VvE. Hij of zij beantwoordt vragen van bewoners en heeft geregeld contact met onze specialisten. Bewoners weten dankzij de contactpersoon altijd bij wie zij terechtkunnen en krijgen op tijd informatie.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Platform Twinq voor VvE-beheer Noordwijk

Verder maken al onze Verenigingen van Eigenaren gebruik van het VvE-platform Twinq. Via dit online platform kunnen alle bewoners VvE-documenten zoals notulen bekijken en vragen stellen aan de contactpersoon. Daarnaast kan via Twinq de voortgang van het groot onderhoud worden gevolgd. Twinq maakt informatie voor alle bewoners beschikbaar. Hierdoor blijven bewoners op de hoogte van de situatie binnen hun VvE.

SKW-certificaat VvE Beheer Noordwijk

Millen3um VvE Beheer Noordwijk is in het bezit van het SKW-certificaat. Het SKW-certificaat is een kwaliteitskeurmerk voor VvE-beheerders. Ons certificaat toont aan dat onze experts professioneel te werk gaan en dat onze dienstverlening optimaal is. Bewoners kunnen er dankzij onze certificering zeker van zijn dat zij altijd het juiste advies krijgen van onze professionals.

Contact en offerte

Interesse in ons VvE beheer in Noordwijk? Bekijk onze dienstenpagina’s en portfolio voor meer informatie of neem direct contact met ons op. Direct een offerte aanvragen? Dat is ook mogelijk. Wij sturen u de offerte dan binnen enkele werkdagen toe. Nadat u de offerte goed heeft gekeurd, plannen wij een kennismakingsgesprek met u in.