VvE Beheer Schagen

Home » VvE Beheer Schagen

Millen3um staat voor VvE beheer in Schagen met hart voor de regio. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij Verenigingen van Eigenaren. Door onze persoonlijke aanpak, transparantie en brede kennis, tillen wij met bewoners hun beheer naar een hoger niveau. Meer weten over het VvE beheer in Schagen door Millen3um? Lees dan verder!

Millen3um is actief als VvE beheerder in heel de regio Alkmaar. Denk hierbij behalve aan Schagen ook aan Egmond, Heiloo, Akersloot en Bergen. Maar we zijn ook actief in de omgeving van Amstelveen en Haarlem.

Specialismen VvE Beheer Schagen

Millen3um VvE Beheer Schagen is specifiek gespecialiseerd in financieel en bouwkundig VvE beheer in Schagen.

Financieel beheer Vereniging van Eigenaren

Wij hebben experts in dienst die VvE’s helpen met hun VvE boekhouding. Zij staan bijvoorbeeld de kascommissie bij, stellen met bewoners de jaarrekening op en houden overzicht over de debiteuren en crediteuren. Een van de kernwaarden van Millen3um is nauwkeurigheid. Wij zien er niet voor niets op toe dat de boekhouding strak bij wordt gehouden.
Verder bezitten onze specialisten kennis over VvE-verzekeringen. Zij kunnen Verenigingen van Eigenaren adviseren, bijvoorbeeld bij het afsluiten van VvE-verzekeringen.

Bouwkundig VvE beheer Schagen

Daarnaast hebben wij bouwkundigen in huis die gespecialiseerd zijn in het onderhoud en renovaties van VvE’s. Zij helpen Verenigingen van Eigenaren met het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan of MJOP. Verder voeren zij bouwkundige en technische keuringen uit.

Duurzaamheid VvE Beheer Schagen

Millen3um vindt duurzaam VvE beheer in Schagen erg belangrijk. Duurzaam beheer is beheer dat ook op de lange termijn succesvol is. Bovendien kunnen VvE’s veel geld besparen als zij een duurzaam beheerbeleid voeren. Daarom stimuleren wij Verenigingen van Eigenaren om duurzaam te beheren. Denk aan het afnemen van groene stroom.
Onze experts zijn op de hoogte van de VvE-milieueisen en bieden advies over duurzaamheid.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Communicatie Vereniging van Eigenaren

De bewoners zijn de motor van de VvE: zij besturen de Vereniging van Eigenaren en bepalen de koers. Millen3um vindt dat bewoners daarom altijd toegang tot VvE-informatie moeten hebben. Daarnaast moeten de beheerder en de VvE op één lijn zitten: het contact moet duidelijk zijn. Daarom versterken wij op meerdere manieren de samenwerking tussen bewoners en onze experts.

Vaste contactpersonen VvE beheer Schagen

Een van die manieren is het toewijzen van vaste contactpersonen aan VvE’s. Deze persoon is het aanspreekpunt voor alle bewoners binnen de VvE. Hij of zij beantwoordt vragen en houdt contact met onze specialisten. Als snelle schakel kan de contactpersoon snel informatie doorspelen naar experts. Bovendien is de contactpersoon bij calamiteiten de eerste persoon die orde op zaken komt stellen.
Dankzij de contactpersoon van ons VvE beheer in Schagen zijn de lijnen tussen bewoners en ons als beheerder kort. Dit zorgt voor soepel en helder contact.

Offerte en contact

Benieuwd naar VvE Beheer Schagen van Millen3um? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij plannen dan binnen enkele werkdagen een kennismakingsgesprek in. Het doel van dit gesprek is het bespreken van uw wensen en het afstemmen van onze diensten hierop.