VvE Beheer Warmond

Home » VvE Beheer Warmond

Millen3um is een regionaal VvE beheer in Warmond met in het bijzonder oog voor de persoonlijke wensen van bewoners. Al meer dan 20 jaar ondersteunen wij Verenigingen van Eigenaren met specialistische kennis en sterke communicatie. Wij vinden dat bewoners zich gehoord moeten voelen door hun beheerder. Daarom onderscheiden wij ons door bewoners continu te betrekken bij het beheer.

Millen3um is actief als VvE beheerder in heel de regio Leiden. Denk hierbij behalve aan Warmond ook aan Wassenaar, Noordwijk en Noordwijkerhout maar ook aan Amstelveen en Haarlem.

Financieel beheer VvE Beheer Warmond

Een van de specialismen van VvE Beheer Warmond is financieel VvE-Beheer. Onze financiële experts bezitten aantoonbare kennis over VvE-boekhouding. Zij adviseren bewoners onder andere bij het opstellen van begrotingen en helpen bij het in kaart brengen van de debiteuren en crediteuren. Verder kunnen zij bewoners informatie geven over VvE-verzekeringen.

Inzicht financiën Verenigingen van Eigenaren

Transparantie staat bij ons VvE beheer in Warmond hoog in het vaandel. Wij zijn van mening dat iedereen binnen een Vereniging van Eigenaren toegang moet hebben tot informatie over VvE-financiën. Niet voor niets zijn wij altijd op zoek naar manieren om de boekhouding nóg inzichtelijker te maken.
Zo werken wij met het VvE-platform Twinq. Via het online Twinq portaal kunnen bewoners documenten met betrekking tot de boekhouding bekijken. Denk bijvoorbeeld aan begrotingen en jaarrekeningen. Iedere bewoner krijgt hiervoor een toegangscode, dus documenten zijn altijd en voor iedereen beschikbaar. Verder kunnen via Twinq vragen worden gesteld aan een vast contactpersoon. Hierdoor kunnen bewoners eenvoudig op de hoogte blijven van de financiële situatie van hun Vereniging van Eigenaren.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

VvE Beheer Warmond bouwkundig beheer

Naast financieel VvE beheer in Warmond, zijn wij ook gespecialiseerd in bouwkundig beheer voor Verenigingen van Eigenaren. Voor het bouwkundig VvE beheer hebben wij eigen bouwkundigen in dienst. Zij ondersteunen de Vereniging van Eigenaren met het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) en voeren keuringen uit.
Verder bieden onze bouwkundigen advies over duurzaamheid. Denk aan het isoleren van het complex en duurzaam watergebruik. Duurzaam VvE-beheer is namelijk niet alleen succesvol op de lange termijn, maar helpt bewoners ook om kosten te besparen.

Contact en offerte voor VvE beheer in Warmond

Interesse in ons VvE beheer in Warmond? Bekijk onze dienstenpagina’s of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bekijken wij samen met u wat uw wensen zijn en welke diensten hierop het beste aansluiten.