VvE Beheer Wassenaar

Home » VvE Beheer Wassenaar

Millen3um doet al meer dan 20 jaar aan VvE beheer in Wassenaar en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in financieel en bouwkundig VvE beheer, bieden bewoners inzicht in VvE-zaken en hebben een no-nonsense mentaliteit. Door onze persoonlijke aanpak zijn wij erg betrokken met bewoners en hebben wij oog voor hun wensen.

Millen3um is niet alleen actief in Wassenaar, maar in heel de regio Leiden. Denk hierbij ook aan Noordwijk, Noordwijkerhout en Warmond. Daarnaast zijn we ook werkzaam in de regio’s van Amstelveen en Haarlem.

Financieel VvE beheer Wassenaar

De experts van ons VvE beheer in Wassenaar zijn gespecialiseerd in VvE-boekhouding. Zij ondersteunen kascommissies, houden overzicht over de debiteuren en crediteuren en helpen met het opstellen van begrotingen. Transparantie is hierbij voor ons van groot belang. Daarom zien wij er scherp op toe dat de boekhouding strak bijgehouden wordt. Informatie delen wij altijd met het VvE-bestuur en de commissies.

Bouwkundig advies en duurzaamheid VvE beheer Wassenaar

Voor hulp bij het opstellen van het MJOP en bouwkundige keuringen, heeft Millen3um eigen bouwkundigen binnen het VvE beheer in Wassenaar. Zij bieden Verenigingen van Eigenaren ook advies over duurzaam beheer. Hierdoor kunnen bewoners hun beheer toekomstbestendig maken en kosten besparen. Bijvoorbeeld door groene stroom af te nemen en te zorgen voor betere isolatie.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

VvE Beheer Wassenaar: sterke communicatie

Betrokken bewoners maken een Vereniging van Eigenaren tot een succes: ze stellen eerder vragen en zorgen voor een sterk bestuur. Millen3um VvE Beheer Wassenaar stimuleert die betrokkenheid door de communicatie tussen bewoners en de beheerder te versterken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat informatie voor ieder lid beschikbaar is. Dat doen wij op verschillende manieren, zoals met het Twinq portaal.

Twinq VvE-portaal

Om alle VvE-leden toegang te geven tot informatie, werkt Millen3um met het Twinq VvE-portaal. Via het portaal kunnen leden notulen, de boekhouding en andere documenten bekijken. Verder is het mogelijk om het groot onderhoud te volgen. Door documenten beschikbaar te stellen, kunnen bewoners op de hoogte blijven van de situatie binnen hun VvE.
Via het portaal kan ook contact op worden genomen met een vast contactpersoon. Hierdoor kunnen leden eenvoudig vragen stellen over het beheer.

Contact en offerte

Interesse in ons VvE beheer in Warmond? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op verzoek plannen wij daarna een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek kijken wij samen met u naar uw wensen en welke diensten hier het beste op aansluiten.