VvE Beheer Sassenheim

Home » VvE Beheer Sassenheim

Transparantie, persoonlijke aandacht voor bewoners en kennis van zaken: dat is Millen3um VvE Beheer Sassenheim. Verenigingen van Eigenaren in de regio kunnen al meer dan 20 jaar bij ons terecht voor passend advies. Wij bieden bewoners duidelijke communicatie en inzicht in VvE-zaken.

Millen3um is als VvE beheerder niet alleen actief in Sassenheim, maar in heel de regio Hoofddorp. Zo verzorgen wij ook het beheer van VvE’s in Amstelveen, Haarlem, Nieuw Vennep, Aalsmeer, en Hillegom.

Diensten Millen3um VvE Beheer Sassenheim

Bij Millen3um VvE Beheer Sassenheim vinden bewoners alle diensten onder één dak: van boekhouder tot onderhoudsspecialist. Onze experts bezitten kennis over hun vak én VvE-kennis. Hierdoor bieden zij ondersteuning die specifiek is gericht op Verenigingen van Eigenaren. Dankzij ons grote team kunnen wij totaalbeheer aanbieden. Wij kunnen namelijk alle onderdelen van VvE-beheer op ons nemen.
Onze specialisten werken altijd samen met bewoners. Tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden, leveren zij continu terugkoppeling aan de VvE. Documenten van de Vereniging van Eigenaren deelt Millen3um als vanzelfsprekend met alle bewoners.

Inzicht in VvE-zaken: online portaal Twinq

Een van de manieren waarop ons VvE beheer in Sassenheim documenten deelt, is door deze te plaatsen op VvE-portaal Twinq. Op Twinq kunnen bewoners onder andere begrotingen, uitgebreide jaarrekeningen en ALV-notulen bekijken. Daarnaast kan via Twinq de voortgang van het groot onderhoud worden gevolgd. Dankzij Twinq is informatie voor iedereen binnen de Vereniging van Eigenaren beschikbaar.

Bouwkundig VvE Beheer Sassenheim

Millen3um is gespecialiseerd in bouwkundig VvE beheer in Sassenheim. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van het MJOP en het uitvoeren van keuringen. Voor deze taken hebben wij zelf bouwkundigen in dienst. Zij bieden bewoners bouwkundig advies en voeren ook zelf keuringen uit.
Verder bezitten onze bouwkundigen kennis over duurzaam VvE beheer in Sassenheim. Duurzaam beheer levert namelijk een kostenbesparing op en is toekomstbestendig. Daarom stimuleren wij Verenigingen van Eigenaren om na te denken over verduurzaming. Onze bouwkundigen helpen hen hierbij.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Communicatie Verenigingen van Eigenaren

Bij het VvE beheer in Sassenheim zijn veel experts betrokken. Het is daarom van belang dat de communicatie tussen de beheerder en bewoners soepel verloopt.
Om deze reden wijzen wij iedere Vereniging van Eigenaren binnnen ons VvE beheer in Sassenheim een contactpersoon toe. Dit vaste aanspreekpunt beantwoordt vragen van bewoners en houdt contact met experts. Hierdoor wordt informatie snel gedeeld en weten bewoners altijd bij wie zij terecht kunnen met vragen.

Contact en offerte VvE diensten

Interesse in VvE beheer in Sassenheim door Millen3um? Bekijk onze dienstenpagina’s voor meer informatie. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem hiervoor contact met ons op. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen een prijsopgave. Wij denken graag met u mee over welke diensten aansluiten op uw wensen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid tot een oriënterend gesprek.