VvE Beheer Badhoevedorp

Home » VvE Beheer Badhoevedorp 

Millen3um VvE Beheer Badhoevedorp is een regionale en specialistische beheerder voor Verenigingen van Eigenaren. Ons dienstenaanbod is groot: alle specialisten die nodig zijn voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren, hebben wij in huis. Wij hebben oog voor de individuele wensen van eigenaren en bieden leden prettige en snelle communicatie. 

Naast Badhoevedorp zijn we ook actief in onder andere Amstelveen, Haarlem, Diemen, Castricum, Den Helder, Blaricum en Beverwijk.

Aanbod diensten VvE Beheer Badhoevedorp

Millen3um is een totaalbeheerder. Dit houdt in dat wij alle taken die horen bij het beheer van een VvE over kunnen nemen. Denk hierbij aan het bouwkundig beheer, de ledenadministratie, het financieel beheer en het onderhouden van het contact met alle leden. 

Hierbij gaan onze experts secuur en altijd in overleg met eigenaren te werk. Zo worden bij de bouwkundige keuringen van het complex alle verzamelde onderhoudsgegevens bewaard met behulp van het softwareprogramma O-Prognose. Dankzij O-Prognose zijn en de andere applicaties waarmee onze specialisten werken, zijn gegevens over de VvE altijd up-to-date en eenvoudig op te zoeken. Voor het bouwkundig beheer hebben wij tevens ook eigen bouwkundigen in dienst. 

Communicatie Verenigingen van Eigenaren

Voor het succesvol kunnen runnen van een Vereniging van Eigenaren is heldere en tijdige communicatie van groot belang. Millen3um Badhoevedorp besteedt om die reden extra aandacht aan het contact tussen eigenaren en experts.

Zo krijgt iedere VvE in ons beheer een contactpersoon toegewezen. Deze persoon is de snelle schakel tussen eigenaren en de specialisten van Millen3um. Hij of zij beantwoordt als vast gezicht binnen de VvE vragen van leden, biedt informatie over het beheer en kan experts inschakelen. 

In het geval van een calamiteit is Millen3um Badhoevedorp 24 uur en zeven dagen per week bereikbaar. Onze waakdienst kan onder andere bij stroomstoringen en ernstige lekkages direct een expert inschakelen. Noodsituaties kunnen hierdoor snel worden aangepakt.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

SKW certificaat Millen3um

Als VvE-beheerder is Millen3um SKW-gecertificeerd. Het SKW-certificaat is een certificaat waarmee VvE-beheerders aan kunnen tonen dat hun experts voldoende opgeleid zijn en hierdoor een optimale dienstverlening kunnen leveren. Wij zijn niet zonder reden erg trots op ons certificaat. Wij kunnen eigenaren namelijk altijd professioneel en passend advies bieden.

Contact en offerte VvE

Interesse in de diensten van VvE Beheer Badhoevedorp? Bekijk dan onze dienstenpagina’s en portfolio of neem direct contact met ons op. Het is ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen. In dat geval sturen wij u binnen enkele werkdagen een passende offerte toe. Na goedkeuring van deze offerte plannen wij graag met u een kennismakingsgesprek in.