VvE Beheer Blaricum

Home » VvE Beheer Blaricum

Transparant, betrokken bij de regio en specialistisch: dat is VvE Beheer Blaricum van Millen3um. Als VvE-beheerder beheren wij complexen van bedrijven en particulieren in Blaricum en de omgeving. Hierbij bieden wij eigenaren ondersteuning in de vorm van een ruim dienstenaanbod, prettige communicatie en oog voor persoonlijke wensen.

Buiten Blaricum zijn wij ook werkzaam in de omgeving van Amstelveen, Haarlem, Diemen, Castricum, Den Helder, Badhoevedorp en Beverwijk.

VvE diensten Millen3um Blaricum

VvE Beheer Blaricum is een totaalbeheerder. Dit houdt in dat wij alle diensten die horen bij het beheer van een VvE (deels) op ons kunnen nemen. Hiervoor hebben wij een groot team aan experts in huis. Zij hebben naast een vakopleiding ook een opleiding gevolgd om VvE-specialist te worden. Hierdoor bezitten zij voldoende kennis over Verenigingen van Eigenaren om mee te kunnen denken met eigenaren.

Onze experts bieden onder andere ondersteuning bij het financieel en administratief beheer, het technisch beheer, het groot onderhoud en de communicatie met leden. Hierbij is de visie van de eigenaren leidend: eigenaren hebben tijdens VvE-vergaderingen altijd het laatste woord. Millen3um voert werkzaamheden alleen uit als de eigenaren daar behoefte aan hebben.

Specialisme bouwkundig beheer VvE

Een van de specialismen van VvE Beheer Blaricum is het bouwkundig VvE beheer. Hiervoor hebben wij zelfs onze eigen bouwkundigen in dienst. Onze bouwkundigen helpen eigenaren met het opstellen van het MeerJarenOnderhoudsplan en voeren keuringen uit in en aan het complex.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Communicatie eigenaren VvE

Millen3um zet zich in voor duidelijke en prettige communicatie tussen eigenaren, experts en de organisatie. Goed contact is namelijk belangrijk voor efficiënt beheer dat soepel verloopt voor alle partijen.

Zo krijgt iedere VvE in ons beheer een contactpersoon toegewezen. Deze persoon beantwoordt als vast aanspreekpunt vragen van eigenaren, geeft informatie en kan snel experts inschakelen. Dankzij de contactpersonen weten eigenaren altijd bij wie zij terechtkunnen.

In het geval van een calamiteit staat Millen3um ook voor u klaar. Ons waakteam is 24 uur per dag en zeven dagen per week telefonisch bereikbaar.

SKW-certificatie VvE Beheer Blaricum

Als VvE-beheerder zijn wij in het bezit van een SKW-certificaat. Dit certificaat geldt als een kwaliteitskeurmerk voor Verenigingen van Eigenaren beheerders. Onze certificatie laat zien dat wij ons inzetten voor een optimale dienstverlening en dat onze experts voldoende opgeleid zijn.

Contact en offerte

Interesse in het dienstenaanbod van VvE Beheer Blaricum? Bekijk dan ons portfolio of onze dienstenpagina’s. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. In dat geval sturen wij u een passende offerte binnen enkele werkdagen toe. Vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.