VvE Beheer Den Helder

Home » VvE Beheer Den Helder

VvE Beheer Den Helder van Millen3um is een beheerder voor Verenigingen van Eigenaren. Transparantie, aandacht voor de individuele wensen van bewoners en prettige communicatie zijn de kenmerken van onze organisatie. Niet voor niets beheren wij al tientallen jaren complexen van bedrijven en particulieren in Den Helder en de rest van de regio.

Niet alleen in Den Helder zijn wij actief maar ook in de omgeving van Amstelveen, Haarlem, Diemen, Castricum, Blaricum, Badhoevedorp en Beverwijk.

VvE kennis Millen3um Den Helder

Het succesvol runnen van een Vereniging van Eigenaren vraagt om veel specialistische kennis. Zo moet de ledenadministratie bij worden gehouden, het groot onderhoud worden gecoördineerd en alle leden op de hoogte worden gebracht van het reilen en zeilen van de VvE. VvE Beheer Den Helder bestaat uit een groot team van experts dat alle VvE-taken over kan nemen. Hiervoor hebben onze specialisten niet alleen een vakopleiding gevolgd, maar bezitten zij ook algemene kennis over Verenigingen van Eigenaren beheer. Hierdoor weten zij tegen welke problemen eigenaren aan kunnen lopen en hoe zij als expert passend advies kunnen geven.

Bouwkundig beheer en duurzaamheid VvE

Een belangrijk specialisme van VvE Beheer Den Helder is het bouwkundig beheer. Hiervoor hebben wij als organisatie eigen bouwkundigen in ons team. Zij ondersteunen onder andere bewoners bij het opstellen van het MeerJarenOnderhoudsPlan of MJOP. Daarnaast voeren zij bouwkundige keuringen uit in en aan het gebouw.

Duurzaamheid binnen Verenigingen van Eigenaren krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Onze bouwkundigen weten om die reden hoe Verenigingen van Eigenaren het beheer kunnen verduurzamen. Zij kunnen eigenaren bijvoorbeeld adviseren over isolatie, duurzaam watergebruik en groene stroom.

VvE communicatie eigenaren

Heldere en tijdige communicatie is essentieel voor prettig VvE beheer voor alle partijen. VvE Beheer Den Helder heeft hier oog voor en biedt daarom verschillende communicatiemogelijkheden.

Een voorbeeld hiervan is de vaste contactpersoon. Iedere VvE in ons beheer wijzen wij een contactpersoon toe. Hij of zij dient als vraagbaak voor eigenaren en kan specialisten inschakelen. Dankzij de contactpersoon weten eigenaren altijd aan wie zij hun vragen kunnen stellen.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

SKW-certificaat VvE Beheer Millen3um

VvE Beheer Den Helder is in het bezit van een SKW-certificaat. Het SKW-certificaat is een kwaliteitskeurmerk voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Met ons certificaat kunnen wij aantonen dat onze dienstverlening optimaal is. 

Contact en offerte

Geïnteresseerd in de diensten van VvE Beheer Den Helder voor uw Vereniging van Eigenaren? Bekijk ons portfolio of neem bij vragen contact met ons op. U kunt ook meteen een offerte aanvragen. Wij sturen u deze dan, geheel vrijblijvende, binnen enkele werkdagen toe. Nadat u de offerte geaccepteerd heeft, plannen wij graag een kennismakingsgesprek in.