VvE Beheer Beverwijk

Home » VvE Beheer Beverwijk

Millen3um VvE Beheer Beverwijk is een totaalbeheerder voor Verenigingen van Eigenaren met hart voor de regio. Al tientallen jaren ondersteunen wij VvE’s in Beverwijk en de omgeving met deskundig advies, een ruim dienstenaanbod en persoonlijk contact.

Naast Beverwijk zijn wij ook actief in de regio’s van Amstelveen, Haarlem, Diemen, Castricum, Den Helder, Blaricum en Badhoevedorp.

Diensten van VvE Beheer Beverwijk

Millen3um is een brede VvE-organisatie: wij bieden alle diensten aan die nodig zijn voor het beheer van een Vereniging van Eigenaren. Voorbeelden hiervan zijn het financieel en administratief beheer, communicatie met alle eigenaren en het onderhoud van de Vereniging van Eigenaren.

Onze experts werken nauw samen met eigenaren. Eigenaren hebben bij Millen3um altijd het laatste woord en besluiten zelf over het onderhoud, renovaties en andere belangrijke zaken. 

Bouwkundig VvE Beheer

Een van onze specialismen is het bouwkundig VvE beheer. Hiervoor hebben wij eigen bouwkundigen in dienst. Zij voeren onder andere bouwkundige keuringen uit binnen en buiten het complex en stellen met eigenaren het MeerJarenOnderhoudsplan op.

Transparantie is hierbij een van de kernwaarden van Millen3um. Onze bouwkundigen leggen alle onderhoudsgegevens secuur vast met behulp van het softwareprogramma O-Prognose. Dankzij O-Prognose zijn deze gegevens altijd actueel en voor alle leden beschikbaar. 

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Communicatie VvE Beheer Beverwijk

Tijdige en duidelijke communicatie staat bij VvE Beheer Beverwijk hoog in het vaandel. Daarom zijn wij continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van de communicatiemogelijkheden voor eigenaren en onze experts. 

Een voorbeeld daarvan zijn onze vaste contactpersonen. Iedere VvE in ons beheer krijgt een contactpersoon toegewezen. Deze persoon is het gezicht van Millen3um binnen de Vereniging van Eigenaren en is op de hoogte van de situatie binnen de VvE. Hij of zij beantwoordt vragen van leden, geeft informatie over lopende werkzaamheden en kan snel experts inschakelen. 

Bij calamiteiten is de contactpersoon ook het eerste aanspreekpunt. Voor noodgevallen buiten kantoortijden staat ons waakteam 24 uur per dag en zeven dagen per week voor eigenaren klaar. Zij kunnen in het geval van bijvoorbeeld een grote lekkage of een stroomstoring snel handelen en een expert naar de VvE sturen. 

Contact en offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden van VvE Beheer Beverwijk voor uw Vereniging van Eigenaren? Bekijk dan onze dienstenpagina’s en/of portfolio of informeer bij ons naar onze diensten. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen deze dan binnen enkele werkdagen naar u toe. Na goedkeuring van de offerte plannen wij graag met u een kennismakingsgesprek in om met u te kijken naar wat Millen3um voor uw VvE kan betekenen.