VvE Beheer Diemen

Home » VvE Beheer Diemen

VvE Beheer Diemen van Millen3um is een onafhankelijke en specialistische VvE beheerder. Al tientallen jaren beheren wij complexen van particulieren en bedrijven in de regio. Onze werkwijze kenmerkt zich door transparantie, een persoonlijke aanpak en een uitgebreid dienstenaanbod. 

Naast Diemen zijn wij ook actief in Amstelveen, HaarlemCastricum, Den Helder, Blaricum, Badhoevedorp en Beverwijk.

Diensten van Millen3um Diemen

Het beheer van een Vereniging van Eigenaren wordt vaak ervaren als een tijdrovende klus. Het takenpakket van een VvE is namelijk vrij groot en vraagt om specialistische kennis van eigenaren. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van de VvE boekhouding en het plannen van het groot onderhoud. 

VvE Beheer Diemen bestaat uit een groot team van toegewijde, ervaren VvE experts. Zij kunnen al deze VvE taken op zich nemen en hiermee de eigenaren ontzorgen. Onze specialisten hebben zowel een vakopleiding als een VvE-opleiding genoten. Hierdoor weten zij welke specifieke problemen er kunnen spelen binnen een VvE. Daardoor kunnen zij meedenken met eigenaren en het juiste advies geven. 

Bouwkundig en duurzaam VvE beheer

Een voorbeeld van onze diensten is het bouwkundig VvE beheer. De bouwkundigen van Millen3um Diemen stellen onder andere het MJOP op met eigenaren en voeren bouwkundige keuringen uit. 

Daarnaast bezitten zij kennis over duurzaamheid binnen Verenigingen van Eigenaren. Duurzaam VvE beheer wint steeds meer aan populariteit omdat het beter voor het milieu is en kostenbesparend werkt. Onze bouwkundigen kunnen u bijvoorbeeld adviseren over duurzaam watergebruik en groene stroom. 

VvE SKW-certificaat: een kwaliteitskeurmerk

Millen3um is in het trotse bezit van een SKW-certificaat. Met een SKW-certificering kunnen VvE beheerders aantonen dat zij een goede dienstverlening bieden. Ons certificaat toont aan dat onze experts voldoende kennis in huis hebben en eigenaren op de juiste manier ondersteunen. 

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Persoonlijke communicatie VvE Diemen

VvE Beheer Diemen voert altijd in samenspraak met eigenaren beheertaken uit. Hiervoor is goede communicatie van groot belang. Om die reden bieden wij verschillende communicatiemogelijkheden aan.

Zo krijgt iedere VvE in ons beheer een vast contactpersoon toegewezen. Eigenaren kunnen bij hem of haar terecht met vragen over het beheer, zowel in persoon als online op het VvE-portaal.

Via het VvE-portaal is het voor eigenaren ook mogelijk om VvE-documenten als notulen en onderhoudsrapporten te bekijken. Dankzij dit portaal is informatie voor alle leden van de VvE altijd vrij toegankelijk. 

Contact en offerte

Interesse in de dienstverlening van VvE Beheer Diemen? Bekijk dan ons portfolio of neem contact met ons op. Direct een offerte aanvragen? Dat is ook mogelijk. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen geheel vrijblijvend een offerte toe. Wij plannen zodra u de offerte geaccepteerd heeft graag een kennismakingsgesprek met u in.