VvE Beheer Castricum

Home » VvE Beheer Castricum

VvE Beheer Castricum van Millen3um is een specialistische en regionale VvE beheerder. Wij beheren complexen van bedrijven en particulieren in Castricum en de omgeving hiervan. Hierbij bieden wij eigenaren een uitgebreid dienstenaanbod, prettige communicatie en aandacht voor hun persoonlijke wensen.

Buiten Castricum zijn wij ook actief in de omgeving van Amstelveen, Haarlem, Diemen, Den Helder, Blaricum, Badhoevedorp en Beverwijk..

Aanbod diensten VvE Beheer Castricum

Millen3um is een totaalbeheerder voor Verenigingen van Eigenaren. Dit houdt in dat eigenaren bij ons alle diensten af kunnen nemen die nodig zijn voor het VvE beheer. Voor al deze diensten hebben wij een groot aantal experts in dienst. Zij hebben naast een vakopleiding ook een VvE-opleiding afgerond. Hierdoor bezitten zij specialistische kennis én kennis over Verenigingen van Eigenaren beheer. Dit zorgt ervoor dat zij weten wat voor problemen er kunnen spelen binnen een VvE en hoe zij deze problemen met eigenaren op kunnen lossen.

Wij ondersteunen eigenaren bij het financieel en administratief beheer, het technisch beheer, het groot onderhoud, de ledencommunicatie en meer.

Bouwkundig beheer VvE

Het bouwkundig beheer is een specialisme van VvE Beheer Castricum. Wij hebben hiervoor eigen bouwkundigen in dienst. Voorbeelden van hun werkzaamheden zijn het opstellen van het MJOP, het MeerJarenOnderhoudsplan, met eigenaren en het uitvoeren van bouwkundige controles.

Duurzaamheid is binnen Verenigingen van Eigenaren een onderwerp dat steeds belangrijker wordt. Onze bouwkundigen bezitten daarom ook kennis over duurzaam VvE-beheer. Zij kunnen eigenaren bijvoorbeeld adviseren over isolatie van het complex en duurzaam watergebruik.

Millendrium werkzaamheden
Milldenrium - Veelgestelde vragen 2
Modern apartment buildings in a green residential area in the city

Communicatie eigenaren VvE

Duidelijk en persoonlijk contact met eigenaren is een van de speerpunten van de dienstverlening van VvE Beheer Castricum. Heldere communicatie tussen eigenaren, experts en onze organisatie is cruciaal voor succesvol VvE beheer.

Om die reden wijzen wij iedere Vereniging van Eigenaren in ons beheer een vaste contactpersoon toe. Hij of zij beantwoordt vragen van leden en kan experts inschakelen. Eigenaren kunnen eenvoudig via een online VvE-portaal vragen stellen aan de contactpersoon en gegevens over de VvE opzoeken.

Daarnaast staat er in het geval van een calamiteit 24 uur per dag en zeven dagen per week een waakteam klaar. Het waakteam is telefonisch bereikbaar voor eigenaren en kan in geval van nood snel een specialist naar de VvE sturen.

Contact en offerte

Benieuwd naar wat Millen3um kan betekenen voor uw Vereniging van Eigenaren? Bekijk dan ons portfolio of neem contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen deze dan binnen enkele werkdagen naar u op. Na goedkeuring van de offerte plannen wij graag een kennismakingsgesprek in om onze mogelijkheden voor uw VvE met u te kunnen bespreken.